Siófoki programok: X-Faktor meghallgatás Siófokon

Idén is útjára indul az RTL Klub nagysikerű tehetségkutató műsora, az X-Faktor, amelynek szervezői az élő show elindítása előtt ismét körbeturnézzák az országot annak érdekében, hogy a jól ismert és egyben bizonyított magyar hírességek kiválogathassák azokat a tehetségeket – kortól és nemtől függetlenül –, akik bekerülhetnek a műsorba, és érdemesek arra, hogy elinduljanak a hírnév felé vezető úton.

A siófoki programok részeként megrendezésre kerülő X-Faktor meghallgatás ráadásul ezen a héten éppen a Balaton fővárosába érkezik, ahol április 8-án, pénteken este 8 órától kifulladásig várják a jelentkezőket a Lógó Üveg kult kocsmában.

A helyszínen felsorakozik az X-Faktor teljes stábja, méghozzá profi fény- és hangtechnikával, valamint kamerával és színpaddal, így amennyiben szeretsz és tudsz is énekelni, vagy csak úgy gondolod, hogy egy igazi sztár veszett el benned, akkor gyere el te is, lépj színpadra és varázsold el hangoddal, illetve Istenadta tehetségeddel az egész zsűrit.

Az X-Faktor aktuális évadában egyébiránt páratlanul magas összegű pénznyeremények várnak az indulókra, így 27 millió forintért küzdhetnek majd meg a későbbiekben az indulók, akik ezen túlmenően egy egész országgal megismertethetik a hangjukat.

Ha úgy érzed, hogy nem vagy igazán tehetséges, és nem is neked való a színpad, de tudod egy családtagodról, egy barátodról, ismerősödről, haverodról, pasidról vagy csajodról, hogy színpadra született, akkor se habozz tovább, most itt a lehetőség, hogy megváltoztasd az életét azzal, hogy benevezed őt a versenybe.

A meghallgatásra vedd fel a legszebb ruhád, hozd a legjobb formád, nem mellesleg pedig pendrive-on vagy CD-n azt a zenei alapot is, amire majd énekelni fogsz.