Siófoki programok: XII. Kálmán Imre Emléknapok (vasárnap-kedd)

A XII. Kálmán Imre Emléknapok részeként a siófoki programok kedvelői vasárnap élhetik majd át az eseménysorozat tetőpontját, lévén nem egy, hanem két különleges előadás is várja őket a városban, méghozzá a Kálmán Imre Kulturális Központ színháztermében.

Október 27-én, délelőtt 10 órakor így a szervezők a legkisebbek számára szeretnének kedvet csinálni Kálmán Imre kedvelt műfajához, ezáltal Operettina – Egy csont és más semmi címmel egy olyan gyermekoperett kerül megrendezésre, aminek részeként a gyerekek is megtanulhatják értékelni ezeket a műveket.

Szintén vasárnap, azonban este 19 órakor aztán ismét a felnőtteken lesz a sor, lévén Hungarikum a javából címmel az emléknapok egyik csúcspontját ismerhetik meg az érdeklődők, méghozzá olyan ismert előadók jóvoltából, mint Oszvald Marika, Sáfár Mónika, Teremi Trixi, Vadász Zsolt és Kiss Zoltán.

A csúcspont azonban nem jelenti azt, hogy nem lehetne felülmúlni az élményeket, október 28-án, azaz hétfőn este 19 órakor pedig meg s próbálkozhatunk vele egy különleges, és sokkal meghittebb előadás részeként a KIKK-ben található Teátrum kávéházban. Az Egy a szívem, egy a párom Lukács Anita és Vadász Zsolt különleges, beszélgetéssel egybekötött élőzenés koncertje, melynek részeként Kálmán Imre legszebb szerelmes dallamai kerülnek felidézésre.

Az eseménysorozat utolsó előadására aztán október 29-én, kedden este 18 órakor kerül sor, szintén a Teátrum Kávéházban, ahol Sáfár Mónikával találkozhatnak az érdeklődők egy zenés körítéssel ellátott talkshow részeként, ahol a sztárvendég nem más lesz, mint maga Oszvald Marika.