Siófoki programok: Zene a zöldben, avagy ingyenes koncertek a Jókai parkban

A zenekedvelői siófoki programok szerelmeseinek egész nyáron elragadó programokkal szolgál augusztus folyamán is a Jókai park, ahol Zene a zöldben név alatt minden vasárnap élőzene várja az érdeklődőket. Mint a nyár korábbi hónapjaiban megszokhattuk már, főként a könnyedebb műfajok képviselői léphetnek színpadra a Jókai parkban, de azért augusztusban is számolhatunk meglepetésekkel.

Rögtön az első fellépő például augusztus 6-án, vasárnap este 19 órakor a Virtuózok válogatás lesz, így a népszerű televíziós tehetségkutató műsor legismertebb és legtehetségesebb szereplői látogatnak el a Balaton fővárosába, hogy minket szórakoztassanak. Augusztus 13-án este 19 órakor aztán a Rivage Quintet lép majd színpadra itt, egy örömzenészekből álló fúvós zenekar, míg a szezont és ezzel egyetemben a Zene a zöldben programsorozat is az aranytorkú Vásáry André nyáresti koncertje fogja zárni augusztus 27-én, vasárnap este 18 órakor.

Természetesen nemcsak a Jókai parkban, hanem többek között a Siófok, Petőfi sétány 3-as szám alatt megtalálható Plázson is rengeteg izgalmas fellépőt csíphetnek majd el az élőzene kedvelői, méghozzá a szezon végéig minden egyes vasárnap. A soron következő nagy név például rögtön két híres DJ, Chriss Ronson és TOTO JR. lépnek majd színpadra itt, hogy közösen egy igazi Audio BBQ-t tartsanak az érdeklődőknek.