Siófoki programok: zenés est és jubiláló nyugdíjas egyesület

A húsvét utáni időszak a legtöbb városban mentes a különleges eseményektől, de a siófoki programok kedvelői nagyon jól tudják, hogy a Balaton fővárosában ezúttal sem kell lemondaniuk az izgalmakról, így már rögtön április 19-én, avagy most szerdán egy különleges zenés estre kerül sor.

A Siófoki Női Kar tagjaival és vezetőivel, a BRTK Könyvtár és a Kálmán Imre Emlékház szervezésében ugyanis kötetlen zenés estre kerül sor április 19-én, szerda este 18 óra magasságában a BRTK Könyvtár előadótermében.

A bárki számára teljesen ingyen megtekinthető eseményen a Siófoki Női Kar Klub estje lesz megtekinthető, ahová a jelenlegi tagok mellett egykori kórustársak, vezetők, sőt neves vendégek is ellátogatnak majd, hogy együtt énekeljenek egy kicsit.

A női kar művészeti vezetői, Bati-Béleczki Anita és Bati Zoltán mindenkit szeretettel vár az eseményen, sőt azt kéri az érkezőktől, hogy akár egykori tagként, akár kívülállóként, de ha rendelkezik a közös élményekről készült fotókkal vagy egyéb felvételekkel, akkor azt feltétlenül vigye el magával az eseményre.

 A női kar programja mellett másnap, avagy április 20-án, délután 15 órai kezdettel a Nyugdíjasok Siófoki Egyesületének 25 éves jubileumi ünnepségére kerül majd sor a Siófok, Fő tér 2-es szám alatt megtalálható Kálmán Imre Kulturális Központ színháztermében.

A teljesen nyitott és ingyenes rendezvény részeként minden résztvevő szabadon visszatekinthet az alapítástól napjainkig, de a múltidézés mellett átadásra kerülnek a jubileumhoz kapcsolódó elismerések, ami mellett az aulában egy relikviákból, illetve a nyugdíjas alkotók munkáivól egy speciális kiállítás is nyílik, miközben művészeti csoportok bemutatójára egyaránt sor kerül.