Siófoki Városnap és Jótékonysági Vásár – 2013. november 29.

Az idei esztendőben, immáron 45. alkalommal kerül sor, Siófok várossá avatásának évfordulójára. Hagyományosan, Advent legelső vasárnapját megelőzően kerül megrendezésre a programsorozat. A város 45 éves évfordulóján, a korábbi esztendőkhöz hasonlóan, ismét nagyszabású programsorozat kerül megrendezésre.

Változatos programokra, és az elmaradhatatlan Jótékonysági Vásárra is sor kerül a város napján. 2013. november 29-én már délelőttől kezdetét veszi a rendezvénysorozat, és egészen estig el is tart majd, ahogyan az a korábbi évek során is megszokott volt. A városnapi ünnepség keretén belül idén is több elismerést nyújtanak majd át az arra érdemes személyeknek, továbbá a hagyományoknak megfelelően, a város napján kerül sor az első adventi gyertya meggyújtására is. Sőt, mint minden évben, úgy idén is a város napján kapcsolják fel az adventi díszkivilágítás varázslatos fényeit.

A város megszépült Fő terén egész nap Jótékonysági vásár várja majd az érdeklődőket, amelyen helyi szervezetek és egyesületek portékáját lehet majd megvásárolni. A bevételt pedig, ahogy az lenni szokott, jótékony célra fordítják majd. És ez még nem minden! Minden érdeklődőt, aki ellátogat Siófok megszépült Fő terére, a város megvendégeli egy jó forralt borral, hogy a zord időjárás ellenére is felhőtlen lehessen a hangulat. A forralt bort nem kedvelők számára meleg teát kínálunk majd, így senkinek sem kell dideregnie a fergeteges rendezvény ideje alatt.

A programot a Kálmán Imre Kulturális Központ szervezi. A programmal kapcsolatban további információkat a szervező címén: 8600 Siófok, Fő tér 2. szám alatt, illetve a Kálmán Imre Kulturális Központ telefonszámán: 06-84 / 311-855 kaphatnak az érdeklődők.