Százszorszép Kezek kézműves foglalkozás Siófokon

Siófok igen közkedvelt üdülőcélponttá nőtte ki magát, hiszen a Balaton partján elterülő, csodás adottságokkal és gyönyörű látványosságokkal rendelkező város számos jobbnál jobb szállást és programlehetőséget kíván a pihenni vágyók számára. Amellett, hogy megmártózunk a magyar tengerben, vagy romantikus sétákat teszünk a Balaton-parton, kedvünkre válogathatunk a város által rendezett programok közül.

Idén is megrendezésre kerül a Százszorszép Kezek elnevezésű kézműves foglalkozás, mely a Balatoni Regionális Történeti Kutatóintézet Könyvtárában, a Könyvtár Gyermekrészlegén kap helyet, melyet Siófokon a Fő tér 2./a cím alatt találunk. 2018. november 22-én 14:00 órától 16:30-ig vehetünk részt a rendezvényen.

November 22-én 14:00-tól 16:30-ig a Szentek napjai elnevezésű kézműves program kerül megrendezésre ahol a gyermekek kiélhetik kreativitásukat, miközben tanulságos történetekről hallhatnak.
Ezen kívül november 24-én, szombaton 9:00-tól 12:30-ig adventi készülődésen vehetnek részt az érdeklődők, ahol ajtódíszt készíthetnek a természet alapanyagaiból és papírból.

A foglalkozások keretében a kicsik igazán gyermekek lehetnek, játékos foglalkozások keretében alkothatnak valami maradandót. Számos kézműves foglalkozások közül válogathatnak az érdeklődő gyerkőcök, melyek kellemes kikapcsolódás nyújthatnak, valamint fejlesztik a kreativitást és a koncentrálóképességet. Emellett akár új hobbit is szerezhetnek és új barátságok is szövődhetnek.

Mindezek mellet a gyermekek képességei is fejlődhetnek a foglalkozások során, hiszen fegyelmet tanít a kicsiknek, megtanulnak értékes időt eltölteni, miközben valami maradandót alkothatnak. Ez a program segíti abban a gyerkőcöknek, hogy bemutassák nekik a különböző kézműves hobbikat, mint a festészetet, vagy az agyagozást, mint lehetőségeket, mely akár később végig kísérheti őket egész életük során.
A foglalkozás ingyenesen látogatható, szeretettel hívnak és várnak a rendezők minden érdeklődő lurkót.