Tudtad, hogy Siófok vonzáskörében találhatsz komplett fürdőt?

Sokan valószínűleg nem. Pedig Siófoktól nincs is messze, csak 15 kilométeres távolságra található a Galerius Fürdő.

Közel 800 m² vízfelület, összesen 6 medence csábítja a vendégeket fürdőzésre az élményfürdőben. A termálvizes medencékben a nagyberényi termálvíz gyógyító erejét élvezhetjük, így az ülőmedencében is. A medence 90 centiméter mély és 36° C-os vízhőmérséklettel kényezteti az ülőmedence vendégeit. A fürdő a gyerekekre is gondolt, ezért a gyermekmedencében különböző élményelemeket helyezett el, hogy a fürdőzés, a lubickolás élménye sokáig éljen a gyerekek emlékezetében. Mélysége is gyermekbarát, hiszen 30-50 centiméteres mélységű medencéről van szó. A víz hőmérséklete 33° C.

Az úszni vágyókra is gondolva egy tanmedencét is találhatunk a fürdőkomplexumban, sőt aki szereti az változó hőmérsékletű kezeléseket, azok számára a kültéri medence ajánlható a figyelmükbe.

A termálvíz szolgáltatója Nagyberény község, a Balatontól 15 kilométerre található, Szekszárd – Siófok összekötő főút közelében. A víz 1091 méteres mélységből tört elő, minősített gyógyhatásokkal rendelkezik. A gyógyhatások az alábbi betegségek kezelésére, utókezelésére alkalmasak: mozgásszervi problémák, bőrgyógyászati elváltozások, nőgyógyászati és urológiai betegségek gyógyítására, valamint baleseti sérülések és ortopédiai műtétek utókezelésére ajánlott.