Wellness Balaton

A wellness korunk egy legjobb találmánya, mely egészségmegőrzés tekintetében az első helyen szerepel. A legtöbb ember számára a kikapcsolódást egy igazi wellness hétvége jelenti, de mit is jelent a wellness?

A wellness egy életformát is jelenthet, ahol a személyes törődésé a főszerep. Egy olyan életben, ahol az állandó rohanás, a stressz a mindennapokhoz tartozik, akkor, amikor kimerültek vagyunk, és szükségünk vagy egy kis „megállja!”, akkor jöhet a wellness hétvége.

A hétvége alatt lehetőséget kapunk a „hogyan tovább” jellegű kérdésekre, új energiával feltöltődve vághatunk bele a megtalált válaszok végrehajtásába.

A wellness hétvégéken a főszerep a vendégé, nem a gyerekeké, nem az iskolai problémáké, nem a munkahelyi plusz feladatoké. Egy ilyen jellegű program során megtapasztalhatjuk a kényeztetés magas fokát, ahol a test és a lélek megújul, egy olyan értékrendet megismerve, melyre az év további szakában is igényt formálunk. A wellness programok a legjobb kikapcsolódást nyújtják a vendégeknek, így nem csak egészségének megóvása érdekében tett valamit, hanem egy olyan élménnyel gazdagodott, melyet máshol nem biztos, hogy megtalál.

A wellness sajátossága, hogy nincs korhoz és nemhez kötve, így bárkinek, bármikor ajánlható, és ajánlott is, ha túl rohanós, túl kimerítő az élete. Aki egyszer már kipróbálta a wellness szolgáltatásokat, azok mindig visszatérnek. Akik még bátortalanok a wellness pozitív hatásaiban, legalább egyszer ajánlott kipróbálni nekik – már csak azért is, hogy legyen viszonyítási alapjuk a jó döntéshez.