Gubás Gabi és Szabó Győző estje Balatonbogláron

2017. augusztus 4-én 20:30 órai kezdettel egy színpadon láthatjuk a tehetséges, meseszép színésznőt, Gubás Gabit és mókamester Szabó Győzőt egy meggyőző és különleges előadás keretein belül „Ha lenne más is címmel”.

A szórakoztató előadás színhelye Balatonboglár és azt boncolgatják, hogy mi kell a nőnek, valamint a férfiak, míg a végén rá nem jövünk, hogy a nő férfinak, a férfi a nőnek. Gubás Gabi és Szabó Győző zenés estje az Éjszakai Nesz zenekar kíséretével jöhet létre, hogy Önök mulathassanak egy különleges darabon a Balaton partján. Ismét feltesszük a kérdést Mi kell a Nőnek? A Férfi na és Mi kell a Férfinak? A Nő.

Ez hosszú évszázadok óta így van, így jöhettek létre a különlegesen szép drámai művek, valamint vígjátékok, és tragikomédiák, és egyéb más szerelmes művek, hisz mindnek ez az alapja. A férfinak ki kell ismernie a női lélek rejtelmeit, a nőnek pedig rá kell hangolódnia a férfira. Hogy mindezt miképpen is tegyék ezt Gubás Gabi és Szabó Győző fogja szemléltetni egy nyár esti darabban, amit ha szerencsések vagyunk, akkor hőn szeretett párunkkal nézhetünk meg Balatonbogláron, a Boglári Nagyszínpadon.

Karinthy szavaival élve : „ Hogy érthetnék meg egymást hisz mind a kettő mást akar. „ Olyan közismert slágerek hangzanak el az est alatt, mint az Abba, a Queen, Sting és még sokan mások, Meglepő és fülbemászó átdolgozásuk les hallható egyfajta latinos stílusban nagyszerű idézetekkel fűszerezve nemre és korosztályra való tekintet nélkül.

A Zenekar tagjai: Gubás Gabi, aki énekhangjával bűvöli el Önöket , Szabó Győző szintén énekelni fog, Pálfy Zsolt: énekel és gitározik, Tettamanti Tamás trombitán játszik , Bata István énekel és basszusgitáron, valamint szaxofonon kíséri a darabot. Ölvedi Gábor perka játékával kápráztatja el Önöket, míg Badics Márk dobol, Pethő Illés pedig zongorajátékával adja az est szépségét és különlegességét.

A kérdés adott: Vajon kiderül az est végére az örök kérdés, melyet ajánlónk elején felettünk Önöknek? Valóban ennyire egyszerű lenne az egész, hogy a nő és a férfi az őskor óta egymást akarják, csak a módszerek változtak, finomodtak az eltelt évszázadok, évezredek óta? Ma már nem bunkósbottal ütjük le a kiszemelt áldozatot, hanem másképp szerezzük meg azt, akit kiszemeltünk magunknak.

Amennyiben kíváncsiak rá mindezt hogyan énekli meg Gubás Gabi és Szabó Győző, akkor nincs más dolguk, mint kilátogatni a balatonboglári Nagyszínpadra és megtekinteni az imponáló előadást, így talán az egyedülállók is jobban megértik a másik nemet. Ha szeretne részt venni, csatlakozzon a kíváncsi tömeghez, és tekintse meg az énekes darabot.