IV. Belvárosi Mikulásnap Siófokon

A karácsonyi hangulat december elején is szinte kézzel fogható, így a mikulásnapi mulatságot is az ünnep szelleme járja át. A gyermekek izgatottan várják a finomabbnál-finomabb ételeket, a és persze az ajándékokat, a szülők pedig elmerülnek a különleges hangulatban, és a családias légkörben, amit az ünnepek nyújtanak

A Nők Együtt Egyesület immáron 4. alkalommal rendezi meg a Belvárosi Mikulásnapot, aminek keretein belül a kedves érdeklődők különböző előadásokat tekinthetnek, a kisebbek örömére pedig idén egy igazi tűzoltó autó is helyet kap a forgatagban, amit a gyermekek kedvükre birtokba vehetnek.

Természetesen a nap fénypontja, a Mikulás is feltűnik majd krampuszaival az oldalán. Hangolódjon rá az ünnepekre ezzel a kellemes, délutáni kis programmal! Gyermekes családoknak pedig szinte kihagyhatatlan a program, a lurkók biztosan odáig lesznek a Mikulásért.

Az ünnepélyes megnyitó 13:00-kor veszi majd kezdetét. A megnyitót Orbán Veronika Katalin, a Nők Együtt Egyesület elnöke és Szamosi Lóránt a Siófoki Szakképzési Centrum főigazgatója bonyolítja le.
13:05 – 13:20-ig A HarmonyDance TSE Mazsoret csoportja lép fel a színpadon, Halász Myrtill vezetésével.
13:20 – 13:40-ig a színpadon a Siófoki Művészeti Iskola Gyermekkórusa lesz látható. A karvezető: Bati Zoltán.
13:40 – 14:00-ig a Nők Együtt Egyesület rajzpályázatának eredményhirdetését hallgathatjuk meg.

Végül, 14:00 – 16:00-ig a Mikulás és krampuszai jelennek meg a színpadon és várják a gyerekeket.

Az esemény szervezői forró teával és aprósüteménnyel is készülnek, hogy a hideg, koratéli időben se fázzunk át.

A program ingyenes.

Helyszín: 8600, Siófok, Fő tér, a Víztorony körül.
Telefonszám: +3684310117