Kincskereső Tábor 2017

Sok szülőnek nehéz megoldani, hogy hol is legyen a kisgyermek a nyári szünidő alatt, amíg ő dolgozik. Erre a megoldást a különböző jellegű nyári táborok jelentik, ahol a kisgyerkőcök remek hangulatban tölthetik el a szünidő egy részét ezzel levéve a szülő válláról a gondot a gyermek biztonságos elhelyezésével kapcsolatban.

Ha a szülők olyan szerencsések, hogy az ő szüleik, azaz a nagyszülők már nyugdíjasak és ráérnek vigyázni az apróságokra, akkor nincsen semmi probléma, de ha a helyzet még nem így áll, erre kínálunk most egy remek megoldást a kalandvágyó apróságoknak, egy csodálatos nyári tábort a Balaton parton. Ez pedig nem más, mint a Kincskereső Tábor, melynek helyszíne a veszprémi Dózsavárosi Könyvtár, ahol a kincskeresés mellett, művelődhetnek is gyermekeink.

A tábor 2017. július 3-án reggel 8 órától egészen 2017. július 7-e 17 óráig. Amennyiben gyermekeink szeretik a vidám kalandot és szeretnek kincsek után kutatni, akkor ebben a táborban részük lehet benne és sok aranytallérra is lelhetnek az igazán ügyes apróságok. A gyerekek elkészíthetek saját kincses ládikójukat, mely tartalmának, csak ügyességük szabhat határt. A játékos, kedves feladatok során mindenféle kincsek tölthetik meg a ládikót az összegyűjtött aranytallérokkal, valamint a saját maguk által elkészített a kutatáshoz szükséges dísztárgyakkal is.

Ezen a rendkívül kalandos kincskereső körúton összegyűjthetnek még mindenféle természeti kincseket is akár. A tábor emellett minden lurkó számára csodás meglepetés kalandokat tartogat. A részvételi díj 17.000 Ft/fő/nap, amely tartalmaz napi háromszori étkezést is. A különleges kincskereső túrára maximum 20 fő, de minimum 16 fő jelentkezését várják a szervezők.

Az átlagéletkor 7-12 év. Általános iskola első osztályától egészen hatodikas korig lehet jelentkezni a merészebb kincskeresőknek a sok kalandot magába rejtő táborba, a szülők pedig addig nyugodtan hátradőlve élvezhetik a jeges kávét vagy teát a kanapén, mert gyermekük jól is érzi magát és emellett biztonságos helyen, környezetben van kortársaival is a megbízott nevelőkkel és animátorokkal, valamint az intézmény dolgozóival és minden szervezővel.

Biztosíthatjuk Önöket, hogy ők bőven elmúltak már 12 évesek, így semmiképp se aggódjanak szemük fénye miatt. Élvezzék a párjukkal kettesben töltött pár napot, mert ha gyermekük visszatér a kincseivel bizonyára sok-sok mesélnivalója akad és számos új barátságot köt majd a többi kincskeresővel is.

A következő elérhetőségeken érdeklődhetnek és jelentkezhetnek a táborba: Antal Katalin, akit a 88/429-111-es telefonszámon, illetve az antalkatalin@veszpremvmk.hu e-mail címen érhetnek el, amennyiben felkeltettük az Önök, vagy ami még fontosabb gyermekük érdeklődését ez iránt a különleges nyári tábor iránt.