Nosztalgia kávéház Siófokon Németh Gáborral

A májusban már egyszer nagy sikert arató Nosztalgia Kávéház ismét várja a zenekedvelő közönséget október 17-én, 17:00 órára. Az esemény a Kálmán Imre Kulturális Központban (8600 Siófok, Fő tér 2.), azon belül is a Teátrum kávéházban kerül megrendezésre, a jegyár mindössze 500 Ft/fő. A program este 19:00 óráig tart.

A kávéházak már 1550-ben megnyitották kapuit, történetesen Isztambulban. Európában az első kávéházak a 17. század elején alapultak, és nagyon rövid idő alatt terjedt el az újfajta közösségi hely használata. 

A Nosztalgia Kávéház – Németh Gáborral programsorozat ennek a csodás hagyománynak és már-már életérzésnek hódol. A rendezvény már több városban, több helyszínen is meleg fogadtatásban részesült, ami köszönhető többek között az eseményt átjáró hangulatnak, a koncertjellegű zenei háttérnek, és természetesen a finomabbnál finomabb kávéknak!

Ajánlott program minden szórakozni vágyó, zeneszerető, kávékedvelő embernek! Remek hétközi kiruccanás, amely során nosztalgikus keretek között nosztalgiázhatunk, felidézve a múlt hangulatát idéző kávéházi estéket. Tökéletes program egy kis kikapcsolódásra, beszélgetésre.

A hangulatot jól ismert slágerekkel, régi zenékkel, operett-dallamokkal teremtik meg számunkra, így az élmény garantáltan kellemes lesz. A méltán sikeres program szerethetőségét a meghitt hangulat, a családias érzés és a személyes emlékeket felelevenítő zenei aláfestés adja.

Hozza el barátait, családtagjait erre a csodás, kora esti időutazásba, szórakozzon önfeledten, énekeljenek együtt, közösen szeretteivel, miközben egy finom, aromás kávét iszogatnak.

Az est közreműködője Németh Gábor, aki szívesen énekli a közönséggel a kedvenc slágereket.