Programok Siófok közelében: 10milliószoros teremtő est

Egy igazán különleges lélekemelő eseményen vehetnek részt azok, akik február 27-én, szombaton délután 16:30 és 18:00 között ellátogatnak Balatonfüredre, ahol a Manna Lélek Stúdióban a siófoki programok részeként lehetőségük lesz alig másfél óra alatt megtapasztalni a lelki feltöltődés erejét.

A 10milliószoros teremtő est névre keresztelt esemény különlegességét a Bőség meditáció adja majd, miközben az egész előadás lényege, hogy az általánosságban működő és elérhető energiákat megpróbálják majd egyesíteni a résztvevők, aki pedig sikerrel jár, az egy kiemelkedően fontos előrelépést tett annak érdekében, hogy az élete maradandóan megváltozzon.

Merthogy mindenkinek szüksége van változásra, kisebb vagy nagyobb változásokra, olyanokra, melyek a külső és a belső harmónia igényeket ki tudja szolgálni, miközben mindvégig a szívünkre hallgatunk, és nem hagyjuk, hogy a makacs elménk felülemelkedjen a legáltalánosabb vágyainkon.

Itt és most nem az a cél, hogy egy emlékezetes vagy vidám családi programon vegyünk részt, hanem egy olyan elfoglaltságról van szó, ami képes valós lelki feltöltődést nyújtani számunkra. Mindezt úgy, hogy képesek leszünk hinni magunkban, és ha ez sikerült, akkor máris élvezhetjük a sors támogató energiáit.

A tízmilliószoros napok részeként különösen lényeges odafigyelni a gondolatainkra, hiszen ilyen esetekben a gondolatok mindennél nagyobb teremtőerővel bírnak. Nagyon fontos ilyenkor leginkább a pozitív gondolatokat előtérbe helyezni, a legjobbakat kívánni másoknak, magunknak és az egész világnak, hiszen ezen a napon a teremtés tízmilliószoros erőhatással működik.

Az esemény maximum 9 fős részvételével, a legmagasabb szintű higiéniai elővigyázatosság társaságában valósul meg.