Programok Siófok közelében: a vegán étkezés titkai előadás

Ha mindig is szimpatikusnak tartottuk a teljesen húsmentes étkezést, és szeretnénk elsajátítani, hogy miként lehet állati összetevők nélkül enni, kizárólag növényekkel táplálkozni, akkor a siófoki programok mellett érdemes lehet ellátogatni a közeli Veszprémbe, ahol A vegán étkezés titkai címmel egy különleges előadás kerül megrendezésre.

Nemcsak a vegán életmód alapjait sajátíthatjuk itt el, hanem azt is, hogy milyen hatással van az emberi szervezetre, ha kizárólag növényi eredetű tápanyagot fogyaszt, illetve miként befolyásolja a Föld állapotát, hogy mit eszünk, miközben bebizonyosodik majd, hogy kizárólagos növényi táplálkozás esetén is élhetünk teljes életet.

Fontos ugyanakkor, hogy nem lehetünk egyik napról a másikra vegánok. fontos a fokozatos átállás, aminek megvan a maga folyamata. Hogy mindent jól csináljunk, Csik Orsolya dietetikus lesz a segítségünkre, akivel lehetőségünk nyílik megismerni minden kapcsolódó kérdést és választ, sőt akár saját kérdéseinket is feltehetjük majd neki.

Az előadássorozat részeként körbejárhatjuk a vegán életmód legfontosabb alapjait, hogy milyen hatást gyakorolhatunk ezzel az egészségünkre. Mindeközben hallhatunk majd a vegetarianizmus és a vegán életmód, illetve táplálkozás alapjairól, miközben rengeteg olyan alapanyaggal, termékkel és étellel ismerkedhetünk meg, melyek segítenek nekünk a megfelelő életmód kialakításában.

Az eseményre Veszprémben a Cholnoky Jenő utca 34-es szám alatt megtalálható Feltöltő Pontban kerül majd sor, ahol nemcsak alapveőt tudást szerezhetünk magunknak, hanem a vegán életmódhoz szükséges legfontosabb alapanyagokat is.