Programok Siófok közelében: Apacuka gyerekkoncert Veszprémben

Minden gyermek szeretne már kikapcsolódni egy kicsit az elmúlt hónapok őrületét követően, így ha szülőként elvinnénk egy igazán különleges eseményre, akkor válasszuk 201. május 22-én a veszprémi Hangvillát, ahol a siófoki programok mellett egy vérbeli gyerekkoncert várja az érdeklődőket.

A Hangfalatok programsorozat részeként ugyanis újfent koncertet ad majd az Apacuka zenekar a megyeszékhelyen, akik már nem első ízben látogatnak el ide, azonban az garantált, hogy most is egy rendkívül vidám, zenével, tánccal, bohóckodással és némi játékos tanulással kiegészült élmény várja itt a gyermekeket.

A zenekar a tőle megszokott módon interaktív, játékos és táncos koncertet tár majd a legkisebbek elé, méghozzá kizárólag élőben előadott dalokkal, aminek jóvoltából valóban egy igazi fellépés, egy tényleges zenei élmény vár a legkisebbekre. Mindez kedves és vidám dallamok társaságában, rengeteg zenei műfaj érintésével.

Az Apacuka zenekar szépsége ugyanis, hogy a rendkívül tehetséges muzsikusok nem félnek elkalandozni a közérthető poptól kezdve a rockon, a jazzen és a funkyn át akár a reggae műfajig, ezt az egész utazást pedig az elbűvölő Pálfi Krisztina énekesnő bájos személyisége és kellemes hangja koronázza meg.

Az előadás során garantáltan nagy szerepet kapnak majd a bábok, a labdák, de lesz rengeteg buborék, és a legkülönfélébb tarka-barka eszköz, amivel lehet majd ügyeskedni, szórakoztatni, vagy csak egyszerűen követni a ritmust.

FIGYELEM: az esemény a koronavírus-járvány miatt meghozott kormányrendelet értelmében későbbi időpontban, 2021. szeptember 12-én kerül megrendezésre!