Programok Siófok közelében: Apacuka koncert Balatonfüreden

Ha szeretnénk minél jobban kihasználni a nyarat, akkor tökéletes hátteret nyújtanak majd hozzá a siófoki programok, hiszen a Balaton fővárosának közelében megannyi nagyszerű lehetőség vár majd ránk ahhoz, hogy gyermekeink, illetve velük együtt mi magunk is kikapcsolódhassunk egy kicsit.

Elegendő lehet például június 28-án, hétfőn este ellátogatni Balatonfüredre, azon belül is a Balaton Szabadidő és Konferencia Központba, a Horváth M. utca 64-es szám alá, ahol sok-sok várakozás és megannyi csúsztatás után végre ismét a városba látogat a gyerekek nagy örömére az Apacuka zenekar.

Méghozzá nem a nyaralgatás kedvéért, sokkal inkább azért, hogy ők maguk szórakoztassák egy kicsit a városban nyaralókat, illetve természetesen azokat, akik életvitelszerűen itt élnek a mindennapokban.

Nagy ünnep lesz ez a gyerekek számára, hiszen az Apacuka zenekar fellépése mindig nagy esemény, bárhol is járnak hatalmas szeretet és lelkesedés övezi őket, jól ismert slágereiket pedig nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek is gyakran kívülről fújják. A füredi esemény ráadásul azért is különleges lesz, mert lemezbemutató koncertnek ígérkezik!

A rendezvény kapcsán fontos, hogy a jelenleg hatályos járványügyi szabályozásokhoz igazodva kerül megtartásra, így a felnőttek kizárólag védettségi igazolás társaságában léphetnek majd be a rendezvényközpont területére.

Aki egy felnőttesebb koncertre vágyik, június 28-án, hétfőn este 19 órakor maradjon Siófokon, hiszen maga Gerendás Péter érkezik a városba annak érdekében, hogy egy óriási, rekordhosszúságú, közel háromórás előadással szórakoztassa az érdeklődőket.

Az eseményre a Petőfi sétányon kerül sor, egészen pontosan a siófoki Cocktails & Dreams koktélbárban, így a különleges előadást – illetve a rengeteg ismert dalt – ízletes koktélok társaságában élvezhetjük majd.