Programok Siófok közelében: dinamikus online jógagyakorlás

Ha a lételemed a jóga, vagy csak nagyon hiányoznak a járványhelyzet előtti jógaórák, akkor most itt a nagy alkalom, hogy a siófoki programok mellett egy kicsit felidézhessük a korabeli jógagyakorlást, még ha továbbra sem hagyhatjuk el közben az otthonunkat, hiszen az esemény online formában vár ránk.

Persze így is sokkal közvetlenebb lesz az egész, mintha csak egymagunk lennénk, hiszen legalább az oktatót láthatjuk, illetve azokat, akik csatlakoztak az eseményhez, köztük talán csupa-csupa régi ismerőst, akikkel egyébként máshol vagy máskor nem találkoztunk korábban, csak a jógaórákon.

A Mangala Jóga Stúdió szervezésében megrendezésre kerülő dinamikus online jógagyakorlás lényege, hogy egy teljes órán keresztül, rövid sorokkal mindenkinek lehetősége nyíljon az általános mozgás mellett egy kis befelé fordulásra, egy kis befelé figyelésre, valamint természetesen némi relaxációra egyaránt.

Fontos, hogy a gyakorlatokat nemcsak a kezdő, hanem a haladó jógázók is tudják majd követni, illetve mindenkinek kellő kihívással szolgál majd, az április 19-re hétfő délutánra tervezett időpont pedig tökéletes apropó lesz ahhoz, hogy felkészülhessünk az egész hétre, miközben feloldjuk a stresszt.

A foglalkozást Tarczali Tünde okleveles jógaoktató tartja majd az érdeklődőknek a Zoomon keresztül. Bekerülni külsős jógázóként – ha korábban még nem voltunk órán – úgy lehet, ha felvesszük a kapcsolatot Tündével, aki természetesen a megfelelő ellenértékért cserébe elküldi a bejelentkezéshez szükséges adatokat, hogy ott követhessük az órát, mely hatalmas energialöketet adhat az egész hétre.