Programok Siófok közelében: dinamikus online jógagyakorlás

Amennyiben szeretnénk formában maradni a jelenlegi járványhelyzetben is, és imádunk jógázni, de sajnos egyedül nem olyan nagy élmény, esetleg nehezen állunk neki, akkor a siófoki programok mellett érdemes lehet kihasználni a veszprémi Mangala Jóga Stúdió által kínált lehetőséget.

Március 29-én, azaz hétfőn délután háromnegyed öttől ugyanis mindenkinek lehetősége van csatlakozni a stúdió eseményéhez, mely egy jó órás dinamikus jógagyakorlást állít a középpontba, méghozzá online formában, aminek jóvoltából nem kell elmenni otthonról, nem kell másokkal találkoznunk, tehát mindvégig biztonságban maradhatunk.

Az egyórás jóga elsőre talán soknak tűnhet, de egy igazán frissítő élményt kapunk tőle, aminek részeként lehetőségünk nyílik majd rövid sorokkal, befelé figyeléssel és sok-sok relaxációval élvezni ezt az egészet, aminek hála egy igencsak mély és kellemes élmény vár majd ránk.

További jó hír, hogy nemcsak kezdők, hanem gyakorlott jógázók számára egyaránt követhető, könnyen emészthető és átvehető gyakorlatsor kerül a középpontba, melyek kapcsán a stresszoldás kulcsfontosságú lesz majd, így alkalmazásával garantáltan elég erőt gyűjthetünk a héthez.

Az online órát Tarczali Tünde okleveles jógaoktató tartja majd, akinek az a kérése, hogy amennyiben nem voltunk még korábban egyetlen óráján sem, akkor Messenger üzenetben keressük fel az óra előtt, hogy sor kerülhessen egy néhány perces konzultáció részeként minden fontos tudnivalót elmondjon a Zoomon keresztül tartandó óráról.