Programok Siófok közelében: Everness Indián Nyár

Everness Indián Nyár név alatt még egyszer és utoljára egy nagyot partizhatnak és fesztiválozhatnak a Balaton partján a siófoki programok kedvelői, valamint azok, akik Balatonkenesére látogatnak 2016. szeptember 15. és szeptember 18. között.

Az Everness Indián Nyár részeként most szeptemberben, egy fergeteges ötnapos fesztivál részeként élhetjük át a balatoni fesztiválok izgalmait és élményeit.

Az idén már második alkalommal megrendezésre kerülő őszi eseménysorozat ezúttal is kifejezetten családias élményt garantál majd, ezáltal a szervezők legfeljebb ezer embert engednek be a fesztivál területére, ahol kevesebb helyszínen, ámde magasabb minőségű, koncentrált programok várják az érkezőket, méghozzá a tűz, a víz, a föld és a levegő, mint a négy alapelem jegyében.

A szervezők persze idén is gondolnak az ötödik elemre is, ami a szeretet lesz, amely garantáltan körüllengi majd a Balatonkenesére érkezőket.

Az Everness Indián Nyár egy olyan fesztivál, amely igazi feltöltődést garantál a látogatók számára, akik nem csak teljesen ellazulhatnak, hanem mindemellett érdekes előadásokkal és programokkal találkozhatnak. Lesz továbbá meditáció a Balaton partján, kipróbálhatjuk a jógát, a hula táncot, valamint a csikungot is. Ezen túlmenően olyan feltöltődést biztosító rekreációs lehetőségek is várnak ránk, mint az akrojóga vagy az aikidó, ami mellett önismereti

előadásokon mélyülhetünk el saját bensőnkben, miközben természetesen az esti koncertek biztosítják majd azt, hogy még jobban el tudjuk felejteni a mindennapok szürkeségét. A fesztiválon járhatjuk a saját utunkat, de részesei lehetünk igazi közösségi találkozásoknak is,

ezeken a napokon ugyanis mindenből kaphatnak ízelítőt a fesztiválozók, akik erőt meríthetnek magukból a téli hónapokra.