Programok Siófok közelében: Fürediek Egymás Között

Amennyiben Balatonfüreden élünk, a siófoki programok helyett érdemes lehet december 16-án ellátogatni a helyi Tourinform Irodába (Blaha utca 5.), ahol délután 15:30-tól lehetőségünk nyílik részt venni egy igazi kerekasztal beszélgetésen, melyen a füredi ügyek lesznek a középpontban.

A Fürediek Egymás Között egy kéthetente szerdánként megrendezésre kerülő esemény, melynek középpontjában a balatonfüredi emberek, az ő mindennapjaik állnak, azonban sokan még mindig nem tudják, hogy lehetőségük nyílik részt venni ilyen közmegbeszéléseken, melyeken gyakran óriási ötletek születhetnek.

A járványhelyzetre való tekintettel a beszélgetéshez online formában is csatlakozhatunk – ott leginkább csak követhetjük az eseményeket -, aki viszont inkább élőben szeretne részesévé válni mindennek, az gondoskodjon megfelelő szájmaszk viseléséről, illetve természetesen a higiéniai szabályok betartásáról.

Természetesen az esemény közel sem csak a kötetlen beszélgetésről szól, éppen ellenkezőleg, helyi vállalkozók, szakemberek és művészek várnak majd ránk, akik munkájukkal vagy közéleti tevékenységükkel érdekesek lehetnek a közönség számára, ezáltal az ő beszélgetésük adja majd az egész esemény alapját, pláne annak fényében, hogy nemcsak a moderátor, hanem a közönség is kérdezhet az aktuális vendégtől.

Sőt mi több, az eseményen meleg teával várják a szervezők az érdeklődőket, amihez mindenki hozza magával a saját bögréjét otthonról, hogy ezzel is alaposabban kiszolgálásra kerülhessenek a jelenleg hatályos járványügyi intézkedések. Az eseményen Szekeres Dávid moderátorkodása mellett ezúttal Marton Adrienn fényképész lesz a vendég!