Programok Siófok közelében: hangterápiás koncert Balatonalmádiban

Szükségünk van egy kis megállásra a szürke hétköznapok során? Szeretnénk egy kicsit kikapcsolni? Netán valami belső feszültség uralkodik bennünk, de nem tudunk tenni ellene? Ebben az esetben a hangterápiás koncert lesz számunkra a jó választás, mely a siófoki programok mellett Balatonalmádiban várja az érdeklődőket.

Az esemény szervezője és központi médiuma Kövi Szabolcs lesz, aki az utóbbi években több esetben is adott a környéken hangterápiás koncertet, a november 24-én, szerdán délután 17 órakor a Balatonalmádiban található ZEN-e teremben lévő előadása azonban egy igazi különlegesség lesz a sorban.

Ezen a koncerten ugyanis a hangágy kerül a középpontba, melynek köszönhetően mindenkinek lehetősége lesz kipróbálni a hangterápia előnyeit. Aki nem tudná, a hangágy egy speciális, hullámformával rendelkező hangszer, amire könnyedén rá lehet feküdni.

Az ágy egyik oldalára egy 42 húrból álló hárfát építettek, amit Kövi Szabolcs a kezelés során folyamatosan pengetni fog. A hangszer annyira erős rezgéssel rendelkezik majd, hogy a résztvevőket, de különösen a hangágyon fekvőt teljesen átjárnak majd ezek a hullámok, melyek jótékony hatást fejtenek ki.

A hárfa mellett Szabolcs a másik kezével közben egy-egy másik hangszert is megszólaltat majd, aminek jóvoltából egy kifejezetten összetett és különleges zenei előadás vár az érdeklődőkre.

A terápiás koncerten egyszerre maximum két fő vehet részt, a 65 perces műsoridő során pedig fele-fele arányban osztoznak a hangágyon. A koncert egy hét múlva, december 1-jén megismétlésre kerül.