Programok Siófok közelében: Hit és hitetlenség – Gyülekezeti családos hétvége

Ismét megrendezi különleges családos hétvégéjét az Andorka Rudolf Evangélikus Konferencia Központ Balatonszárszón, így a siófoki programok mellett érdemes lehet a gyülekezet tagjaként ellátogatni a kérdéses helyszínre, ahol november 12. és november 14. között mindenki megtalálja majd a számításait.

Az egyházi év utolsó napjaiban megrendezett lelki és rekreációs hétvége során a péntek esti vacsorától a vasárnapi közös ebédig lehetnek együtt a jelentkezők, aminek részeként a hit és a hitetlenség témája kerül feldolgozásra, mindez a legkülönféle csoportfoglalkozásokkal, kreatív helyzetgyakorlatokkal és áhítatokkal kiegészülve.

A konferenciaközpont a Balaton partján fekszik, kicsiknek és nagyoknak egyaránt tökéletes helyet nyújt a kikapcsolódásra, a testi és lelki feltöltődésre, így a gyerekes családok és az egyedülállók egyaránt megtalálhatják itt a lehetőséget a kikapcsolódásra és a lelki feltöltődésre.

Az esemény meghívott és megbízott vezetője Pásztor Antal bibliodramatista lesz, de az áhítatokat, a kézműves és gyerekfoglalkozásokat a gyülekezet lelkészei és hitoktatói tartják majd.

Az esemény egy 70 férőhelyes szálláson kerül megrendezésre, ahová jelentkezési sorrendben tudják fogadni a szervezők az érkezőket. A részvételi díj felnőttek számára 9000 forint, gyerekeknek 5000 forint fejenként, de 3 éves kor alatt a részvétel teljesen ingyenes, ugyanakkor regisztrációhoz kötött.

A program 60 százalékos támogatással valósul meg, és tartalmazza a kétnapi szállás teljes költségeit, sőt a napi háromszori étkezés díját is.