Programok Siófok közelében: Hooligans koncert és színházi előadások Veszprémben

Újabb különleges koncertre és előadásra számíthatnak a siófoki programok kedvelői abban az esetben, ha a hétvégén Veszprémbe látogatnak, március első hétvégéjén ugyanis többek között egy rendhagyó Hooligans koncert várja az ide érkezőket, méghozzá néhány különleges színházi előadás társaságában.

Aki a huligánok különleges fellépésére kíváncsi, annak március 2-án, azaz most pénteken lesz érdemes ellátogatnia Veszprémbe, ahol az ismert magyar pop-rock zenekar a Szolnoki Szimfonikus Zenekarral ad rendhagyó koncertet a Hangvillában. A több mint 20 éve együtt zenélő banda minden egyes tagját úgy ismertük meg, mint a magyar zenei élet szókimondó fenegyerekei, akik szeretnek zúzni, de azért a fülbemászó dalokat sem vetik meg, elegendő csak olyan slágerekre gondolni, mint a Királylány vagy a Játszom.

Többek között ezek a jól ismert slágerek is előbukkannak most, ezen a különleges koncerten, ahol a Szolnoki Szimfonikusok segítségével a banda teljesen áthangszerelte dalait, melyek ezáltal egészen új felfogásban, új hangzással kerülnek előadásra. A koncerten előadott tételeket bár garantáltan mindannyian ismerjük korábbról, ellenben ilyen formában még biztosan nem hallottuk őket, sőt mi több, nagy a valószínűsége annak, hogy egy ideig nem is fogjuk majd!

Ha a koncert mellett vagy helyett egy jó színházi előadásra ülnénk be, Veszprémben arra is lehetőségünk nyílik a hétvégén, hiszen a Pannon Várszínház jóvoltából például 2018. március 3-án a nagyszerű A dzsungel könyve kerül színpadra délután 17 órai kezdettel a Hangvillában.

Persze a Petőfi Színházban sem lesz műsorszünet, olyannyira nem, hogy pénteken és szombaton a Kurázsi mama és gyermekei kerülnek színpadra, míg vasárnap a Tanár úr kérem és a Szerettem őt című darabok várnak majd ránk.