Programok Siófok közelében: indul a Balaton Sound!

Ha a siófoki programok részeként hajlandóak vagyunk utazni egy kicsikét, egészen pontosan a Balaton fővárosának szomszédságában fekvő Zamárdiba, akkor garantáltan egy óriási parti vár majd ránk az elkövetkezendő napokban, lévén július 4. és július 8. között mindenkit sok szeretettel vár a Balaton Sound.

Magyarország egyik legnagyobb tóparti fesztiválja idén is egy halom ismert fellépőt csődített Zamárdiba, ennek megfelelően szerdán Oliver Heldens, Alesso, valamint Dimitri Vegas & Like Mike, csütörtökön pedig Dj Gozth, Ty Dolla Sign, Jonas Blue és a The Chansmokers szórakoztatják a nézőket. Pénteken aztán a Jumodaddy, Ellan Eyre, Rita Ora és Martin Garrix, szombaton a Ramen Brothers, Timmy Trumpet, Nervo, a W&W és Davig Guetta, vasárnap pedig a Calmani & Grey, DJ Nara, Big Sean, Axwell Ingrosso és DJ Snake állnak színpadra.

A híres külföldi sztárok mellett természetesen idén is fellépési lehetőséghez jutnak a Soundon a legismertebb magyar előadók, így a Belga, a Wellhello, a Halott Pénz, a Punnany Massif vagy Majka, de aki az underground zenék megszállottja, annak sem okoz majd csalódást a fesztivál.

Sőt mi több, a látogatók idén is viszontláthatják majd a korábbi évek alapján ismert és népszerű programokat, de természetesen nem lesz hiány majd az újdonságokból sem. Ilyen lesz többek között például a parti hajó, aminek jóvoltából elrugaszkodhatunk a szárazföldről, hogy a Balatonon hajókázva folytathassuk a nagy bulizást, de a legkülönfélébb mutatványosok és egyéb előadók mellett idén egy új színpaddal is bővül a Balaton Sound. Ez lesz a Clubs on the Beach, ahol leginkább a house és a techno zenék szerelmesei találhatják meg számításaikat a tucatnyi változatos kísérőprogram mellett.