Programok Siófok Közelében: kerámia workshop a Balatonnál

Ha mindig is szerettük volna kipróbálni a kerámiázás tudományát, akkor a siófoki programok mellett érdemes lehet április 24-én, azaz szombaton ellátogatni a Balaton fővárosának közelében fekvő Balatonudvariba, a Fűzfa utca 18-as szám alatt megtalálható Angyalok Kertjébe.

A helyszínen ugyanis egy különleges kerámia workshop vár majd ránk, mely szombaton délután két órai kezdettel indul útnak és több mint három órán keresztül lehetőséget biztosít számunkra, hogy kipróbáljuk a kerámiakészítés rejtelmeit, aminek részeként bárkinek lehetősége nyílik kreatívvá válnia egy kicsit.

A Balatonudvariban megrendezésre kerülő esemény egy udvarban, egy csodaszép kertben, igazán inspiratív és kreatív környezetben kerül megrendezésre, részeként pedig bárkinek lehetősége nyílik arra, hogy elkészíthesse a saját kerámiáját, méghozzá pontosan úgy, ahogyan azt mindig is szerette volna.

A szabályozhatóság miatt azért némi korlátozás azért persze lesz, így az érkezők egy sütis szettet készíthetnek el, aminek részeként elkészíthetnek kerámiából egy kínáló tálat, hozzá sütis kistányérokat, ha pedig marad rá idő, akkor mécsestartókat is, melyek kicsi szívecskéket formáznak majd.

Hogy ki és milyen formában oldja meg a feladatot, az természetesen csak az illető kreativitásán múlik majd. Aggodalomra akkor sincs okunk, ha korábban még soha nem csináltunk ilyesmit, vagy úgy érezzük, hogy nincs hozzá kézügyességünk, a helyszínen szakszerű segítséggel alkothatunk.

A járványügyi szabályozásra természetesen odafigyelnek a szervezők, és a korlátozások betartására, a kötelező maszkhasználatra kérik az érkezőket is, illetve felhívták a figyelmet, hogy egy időpontban egyszerre csak négy érdeklődőt tudnak fogadni, de aki most lemarad, az se aggódjon, lesz alkalom a pótlásra.