Programok Siófok közelében: kiskerekes gördeszkás nap Veszprémben

A járványhelyzet miatt az idei évben egy kicsit más lesz május 1-je, illetve általánosságban a majális, mint a korábbi években, azonban egyre többen próbálkoznak kiskapukkal azért, hogy legalább részben visszaadják az emberek régi életét. Akinek pedig hiányzik mindez, az látogasson el a siófoki programok mellett Veszprémbe az idén szombatra eső ünnepnapon.

Merthogy kiskerekes gördeszkás nap várható a majális részeként május 1-jén a veszprémi Marso közelében, azonban idén egy kicsit másképpen, hiszen a szervezők a résztvevők biztonságának érdekében kénytelenek voltak zártkörű formában megrendezni az eseményt, melyen így valóban csak azok vehetnek részt, akik szeretnek és tudnak is gördeszkázni.

Merthogy a szokásos nagy gurulás során ismét minden a gördeszkáról szól majd, JAM meglepetés megállókkal, azonban idén csak a régi felállásban számíthatunk rá, ezáltal ellátogathatunk az eseményre egyszerű street kerekekkel is, ha tudjuk tartani a tempót, sőt filmer kerékkel is nekiveselkedhetünk a távnak, ha elég régi vágásúak vagyunk hozzá.

Ami fontos, hogy ezek a kerekek gördeszkán legyenek. Lesz majd külön longboardos nap, később még rolleres nap is, de ez a nap most a gördeszkáról szól majd, méghozzá sok-sok gurulás, jammelés, hullámzás és Balatonozás mellett.

A szervezők felhívják a figyelmet arra, hogy az eseményen csak azok vegyenek részt, akik a fenti kritériumoknak meg tudnak felelni, illetve azt be tudjuk tartani. A fókusz ugyanis ezen a napon a gördeszkán lesz, így senki se jelenjen meg ott kerékpárral vagy rollerrel, mert itt és most az igazi deszkázás kapja a főszerepet. Pont úgy, mint régen!