Programok Siófok közelében: különleges előadás a női egyensúlyról

Miután a nők egyre több szerepet töltenek be a mindennapok során, ezért természetesen egyre komolyabb gondot okoz nekik a megfelelő időgazdálkodás, amiről bővebben is hallhatunk, ha a siófoki programok részeként ellátogatunk a közeli Veszprémbe, azon belül it az Eötvös Károly Megyei Könyvtárba.

A November 16-án délután megrendezésre kerülő esemény címe a Női egyensúly – fókuszban az időgazdálkodás, ami mindent elmond arról, hogy mire számíthatnak a helyszínre érkezők. A program elsődlegesen a hölgyeket szeretné kiszolgálni, így értelemszerűen főként nekik szól.

Az előadás során Makó Judit, ötgyermekes életmód- és párkapcsolati tanácsadó segítségével járhatjuk körbe a nők által betöltött rengeteg szerepet, a középpontban az idővel, illetve annak kiegyensúlyozott, bölcs kezelésével.

Elsajátíthatunk olyan alapvetéseket, melyek részeként lehetőségünk nyílik kézben tartani a saját időnket, mindezt ráadásul gyakorlati példák társaságában, hogy miként tudjuk ezt a mindennapokba átültetni.

Az esemény részeként Judit megmutatja majd azokat a praktikákat és azt a szemléletmódot is, amivel kapcsolatban ő maga szintén szembesül a mindennapokban nőként, feleségként és nagycsaládos anyaként.

Praktikáival és hasznos tanácsaival nekünk is könnyebbé teszi a mindennapjainkat, hogy sokkal magabiztosabban és önazonosabban kezelhessük a nehézségeket, illetve megtaláljuk nőként a helyünket a mindennapokban.