Programok Siófok közelében: kutyakiképző tanfolyam haladóknak

Amennyiben szeretnénk egy vérbeli kutyás programon részt venni, és korábban már voltunk kutyakiképzésen kedvencünkkel, akkor a siófoki programok mellett most érdemes lesz ellátogatni Veszprémben, ahol felidézhetjük a korábban tanultakat, sőt rengeteg újdonságot sajátíthatunk el közben.

A Dorkata kutyakiképző központ (Veszprém, Csermál Antal utca 11.) ugyanis ingyenes tanfolyamindító eseményt szervez március 6-án, szombaton délelőtt 11 órakor, aminek részeként mindenki megjelenhet kis kedvencével, és belekóstolhat a kutyakiképzés rejtelmeibe, ha pedig megtetszett neki mindez, folytathatja a közös tudásgyarapítást további hat alkalmon keresztül.

A tanfolyamindító 30 perce segítséget ad arra, hogy a korábbi kiképzéseken tanultakat megfelelő mértékben felelevenítsük, miközben lehetőségünk nyílik kutyusunkkal csoportban gyakorolni. Az esemény célja, hogy kutyánk gyakorolhassa a fokozatosan nehezedő engedelmességi feladatokat, a távoli irányíthatóság lehetőségét, valamint fejleszthessük a fegyelmezettségét.

Az esemény mindenkinek ajánlott, aki a kutyájával közösen járt már egyéni vagy csoportos órán valamilyen kiképzőnél, és ismerik legalább az alapengedelmességhez kapcsolódó feladatokat, a vezényszavakat, mindemellett pedig szívesen gyakorolnának, fejlődnének és csatlakoznának egy szuper kutyás közösséghez.

A félórás esemény során biztosan sorra kerülnek majd városi tréningek, élelem megtartására fókuszáló feladatok, ügyességi kihívások, de természetesen a jókedv, illetve a boldog kutyás pillanatok sem hiányozhatnak a sorból. Fontos: a tanfolyamon a járványügyi helyzet miatt legfeljebb nyolc fő vehet részt egyszerre!