Programok Siófok közelében: Nőnapi Méháldás Veszprémben

Hétköznapinak egyáltalán nem nevezhető esemény részeseivé válhatnak azok, akik március 8-án, hétfőn este fél hatkor ellátogatnak a veszprémi Az új helyre, ahol a siófoki programok mellett a hölgyek megtapasztalhatják a Nőnapi Méháldás előnyeit.

Kevesen tudják, de a méh spirituális szinten a női energiarendszer, a teremtőerő középpontja, amit a legtöbb kultúrában az élet bölcsőjeként emlegetnek. Nem véletlenül, hiszen ami itt úgymond elültetésre kerül, abból minden esetben új élet sarjad, amikor tehát a női méh nem működik megfelelően, akkor semmilyen más teremtés sem tud eredményt hozni.

A méháldás részeként a nők segítséget kapnak ahhoz, hogy újra összekapcsolódhassanak önmagukkal, méghozzá az energetikai síkon. Az áldás után a női test megnyugszik, az elme megpihen, és miután befogadásra került az áldás, a fizikai síkon való létezés során kitisztulnak a negatív sorsminták, és eljuthatunk egy olyan térbe, ahol mindenre sokkal nagyobb rálátást nyerünk.

A folyamat részeként képesek leszünk a gyógyulásra, meghaladni saját magunkat, illetve megváltoztatni mindazt, aminek itt lenne már az ideje, de valamiért mégsem sikerült korábban megtennünk. A méh teremtőképességének elindulása ugyanis egyet jelent az életünkben történő folyamatok felpörgésével, ami mentes minden külső akarattól.

Az este során Bihari Eszter méhnővér várja majd az érdeklődőket. Hogy miben segíthet az általa kínált méháldás? Például a teremtés megtámogatásában hogy a méh ne csak egy új életnek, hanem hordozójának is új lehetőségeket adjon, miközben a párkapcsolati- és pénzügyi problémák megoldására egyaránt választ talál, mint ahogyan természetesen a nőgyógyászati betegségek rendezésében, illetve a gyermekfoganás elősegítésében.