Programok Siófok közelében: Noxtalgia Péter Szabó Szilvivel

Igazán különleges zenés eseménynek lehetnek a részesei azok, akik 2021. május 18-án, azaz kedden este 19 órakor a siófoki programok mellett ellátogatnak a veszprémi Hangvillába, ahol Noxtalgia címmel Péter Szabó Szilvi, az egykori Nox énekesnője idézi fel néhány korabeli slágerét.

A speciális Unplugged koncert részeként Péter Szabó Szilvi oldalán egy igazi múltidézésen vehetünk majd részt, ezáltal olyan örökzöldek kerülnek majd elő az este folyamán, mint a Százszor ölelj még, a Túl a varázshegyen, a Szeretem, vagy a Forogj, világ!, amivel az egykori Nox 2005-ben Magyarországot képviselte hatalmas sikerrel az Euróvíziós Dalfesztiválon.

Bár az egykori Nox ma már csak a múlt, egy nem létező szuperprodukció, azonban a zenekar, illetve általánosságban az összes kapcsolódó sláger Péter Szabó Szilvi hangjával lett azonosítva, így a táncban is rendkívül tehetséges énekesnő autentikus formában tudja felidézni az egykori dalokat.

Mivel a közönség részéről is óriási igény mutatkozik a nosztalgiára, ezért lett Noxtalgia Unplugged név alatt elindítva ez a múltidéző körutazás, aminek részeként a produkció részeként egy óriási időutazáson vehetünk részt, rögtön fiatalodhatunk legalább 15-20 évet, miközben felcsendülnek majd az olyan Nox klasszikusok, melyeket sokan már talán el is felejtettek.

A zenekar mintegy 8 éves pályafutását – mely rendkívül termékeny volt a maga nemében, ha azt vesszük alapul, hogy hány klipnótát és slágert termett – Péter Szabó Szilvi és zenésztársai most 90 percbe sűrítve próbálnak meg átadni nekünk egy igazán feledhetetlen este részeként.

FIGYELEM: az esemény a koronavírus-járvány miatt meghozott kormányrendelet értelmében későbbi időpontban, 2021. december 8-án kerül megrendezésre!