Programok Siófok közelében: önbizalomnövelő program nőknek

Rengeteg nő születik önbizalomhiánnyal, vagy éri olyan megpróbáltatás, aminek hatására kialakul ez az állapot. Ha mi is ettől szenvedünk, akkor érdemes lehet a siófoki programok mellett április 24-én, szombaton ellátogatni Veszprémbe, ahol egy igazi, kifejezetten nőknek szánt önbizalomnövelő előadás várja az érdeklődőket.

Ha te is szeretnél felszabadulni a saját testedben, akkor látogass el a veszprémi Az Új Helyre, ahol lehetőséged nyílik megalapozni a jövődet, és elérni azt az állapotot, hogy minden hölgy megtalálja magában a benne rejlő nőt, ezáltal nemcsak elhiszi, hanem képes lesz ezt sugározni is magából.

Mindezt egy sor olyan tulajdonság társaságában, ami eddig visszafogta az önbizalmat. Merthogy minden nő szerethető, minden nő rendelkezik gyógyító erővel, és a közösség is rengeteg erőt ad ezeknek az energiáknak a felszabadításához. Hogy mire számíthatunk a kurzuson?

Először is fontos, hogy kényelmes, de azért nőies ruhában érkezzünk, mert ülve, fekve és táncolva egyaránt jól kell éreznünk magunkat. Mindezt önismereti munka, a magunkkal és a többiekkel szembeni őszinteség, rengeteg tánc, érintésterápia és közös éneklés is lesz. A cél, hogy mindenki elhagyja egy kicsit a komfortzónáját úgy, hogy azt észre sem veszi, hogy drasztikus változás nem történik.

Fontos tudni, hogy ami az eseményen történik majd, az az eseményen is marad, így itt bátran megnyílhatunk majd mások előtt, csak a mi érdekünket szolgálja majd. Az eseményen természetesen házi feladatot is kapunk majd – ellenőrizni azért senki sem fogja, a saját érdekünk lesz –, miközben fontos kiemelni, hogy az esemény nem ingyenes, illetve előzetes bejelentkezéshez kötött, amit az info@veghaniko.hu email címen tudunk megtenni.