Programok Siófok közelében: online nagybabás jógafoglalkozás

A jóga szerencsére nem az a tipikus elfoglaltság, amit csak többedmagunkkal lehet végezni, noha főként a különféle babajógák esetében sokkal előnyösebb, ha mások társaságában vagyunk, és a siófoki programok részeként most úgy nyílik lehetőségünk erre, hogy valójában senkivel sem találkozunk.

Az Ahimsza Jógaközpont ugyanis 2021. január 26-án, kedden délelőtt 9 órai kezdettel elérhetővé teszi Együtt jógázunk online című nagybabás jóga foglalkozását, mely Tarczali Tünde jógaoktató segítségével valósul meg mintegy 50 perces időtartammal, amihez ráadásul bárki csatlakozhat a világhálón keresztül.

A kérdéses elfoglaltságot leginkább babás és kisgyermekes anyukáknak ajánlják, kiváltképpen akkor, ha szeretnénk tenni valamit a saját, illetve a babánk testi, lelki és szellemi fejlődéséért, illetve jólétéért, hiszen ezen az eseményen hasonló beállítottságú szülőkkel találkozhatunk – még ha csak közvetetten is.

A foglalkozások főként a 10 hónaposnál nagyobb babákkal rendelkező szülőknek szólnak, az órákon pedig lehetőségünk nyílik alaposan átmozgatni a gerincet, ezzel elősegítve a hát egészségét, de általános erősítés is zajlik majd, hogy a várandóság után ismét formába kerüljünk, sőt speciális baba-mama gyakorlatok egyaránt várhatók, melyek segítenek erősíteni az önbizalmat, illetve a gyerek és a szülő közti kötődést.

A foglalkozások a Zoomon keresztül zajlanak majd, méghozzá az Együtt jógázunk babás joga csoport részeként, ahová abban az esetben kerülhetünk be, ha felkerestük Tarczali Tünde jógaoktatót, aki majd további instrukciókkal szolgál a részvétellel kapcsolatban.