Programok Siófok közelében: Rutkai Bori Banda koncert és Mesekocsi Színház gyermeknapra

Óriási megpróbáltatás volt gyermekeink számára is az elmúlt néhány hónap, azonban a siófoki programok részeként most lehetőségünk nyílik egy kicsit feledtetni velük mindent, hiszen nyakunkon a gyereknap, aminek jóvoltából most a gyerekek végre ismét gyerekek lehetnek néhány órára, vírus és járvány nélkül.

Példának okáért érdemes lehet május 30-án, azaz vasárnap ellátogatni velük Veszprémbe, ahol a Hangvilla előtti téren 11:30-tól fergeteges élményekben lehet részük a kicsiknek és a nagyoknak egyaránt. Bár az előadás szabad téren lesz, azonban a résztvevők részéről így is előzetes regisztrációt, illetve a járványügyi előírások betartását kérik a szervezők.

A kérdéses esemény egyik központi fellépője a Rutkai Bori Banda lesz, akik egy fergeteges, Zsebtenger névre keresztelt koncerttel szeretnék megörvendeztetni a legkisebbeket. Ezt követően a Kabóca Bábszínház előadása vár majd a kicsikre és a nagyokra.

Fontos, hogy az előadást a 18 éven felüli nézők csak és kizárólag védettségi igazolvánnyal tekinthetik meg, a programok pedig rossz idő esetén elmaradnak, pótlásuk nem várható.

Szintén Siófokhoz közel, Balatonkenesén, az ottani Tájházban is lesz egy nagyszerű gyermeknapi előadás a legkisebbeknek dedikálva, méghozzá a Mesekocsi Színház jóvoltából, akik A három kismalac és a Vicces Farkas történetét hozzák el a gyerekeknek.

A mintegy 50-60 perces, rendkívül humoros, zenés és díszletekkel előadott mesejáték a klasszikus angol népmese egy alaposan kiforgatott változata, a főszerepben Röfivel, Rufival, Refivel, a Vicces Farkassal, valamint természetesen a Nagybölcsességű Vezércsigával. A móka és a kacagás garantált!