Programok Siófok közelében: újévi koncert a Mendelssohn Kamarazenekarral

Szeretnénk méltóképpen köszönteni az új esztendőt? Szívesen felejtenénk 2021-et, és egy fergeteges eseménnyel indítanánk el 2022-t? A siófoki programok részeként most lehetőségünk nyílik erre abban az esetben, ha újév napján ellátogatunk a közeli Veszprémbe.

A korábbi évek hagyományait követve ugyanis 2022. január 1-jén is újévi nagykoncerttel indítja az esztendőt a Mendelssohn Kamarazenekar, akik hangversenyük részeként egyszerre szeretnék kiragadni az embereket a szürke hétköznapokból, ezen felül pedig egy életre szóló élményt nyújtani mindenkinek.

Ahogyan azt a korábbi években is tette a zenekar, úgy természetesen idén is zenével, egy alapos meglepetésprogrammal köszöntik majd az új esztendőt, így egyelőre még senki sem tudja, hogy pontosan mire számíthat az este folyamán, de az igazi klasszikus művek mellett könnyűzenei örökzöldek, sőt bizonyára aktuális darabok is felcsendülnek majd.

A koncert részeként garantáltan elfelejthetjük majd egy kis időre azt a sok nehézséget és kellemetlenséget, ami az utóbbi években fejfájást okozott nekünk, legyen szó akár személyes problémákról, akár a járványhelyzetből fakadó nehézségekről.

A Mendelssohn Kamarazenekar jóvoltából lehetőségünk nyílik belefeledkezni a zene által nyújtott élménybe, a dallamok élvezetébe, miközben az ismerős és az új művek jóvoltából – hiszen a zenekar természetesen korábban még soha nem játszott tételekkel is készül – lehetőségünk nyílik erőt meríteni.

Az esemény Veszprémben, a Brusznyai utca 2-es szám alatt lesz megtekinthető újév napján, előre megvásárolt jegyek terhe mellett. A szervezők minden érkezőt és érdeklődőt a járványügyi szabályozások betartására kér.