Programok Siófok közelében: változzunk, hogy változzon a világ is

Hétköznapinak egyáltalán nem nevezhető esemény vár azokra, akik a siófoki programok mellett november 7-én, vasárnap reggel 9 órakor ellátogatnak a veszprémi Bajcsy-Zsilinszky Endre utca 15. fsz.14. szám alatt megtalálható Az Új Helyre, ahol Legyél Te a változás! ‑ Csoportos Családállítás néven egy különleges eseménynek lehetünk a részesei.

A Bihari Eszter szervezésében és vezetésével megvalósuló esemény lényege, hogy megtanuljunk változni és változtatni, hiszen amennyiben mi változunk, akkor azzal együtt garantáltan a világban is megváltozik majd valami. Nem tűnik túl valószerűnek, ellenben mégis logikus dolog, ami megér egy próbát.

Ennek az oka, hogy amikor mi megváltozunk, akkor velünk együtt változik meg minden és mindenki, hiszen a változást követően más lesz az energetikánk, a kisugárzásunk, más dolgokat vonzunk be az életünkbe. Ezzel együtt lesznek, akik velünk változnak, mások eltávolodnak, de azért, mert beteljesítették mellettünk a feladatukat.

Sajnálhatjuk őket, de fontosabb lesz az elengedés, hiszen mindig érkeznek helyettük újak, akik segítenek majd az életúton azért, hogy jobbá válhassunk. Ha ugyanis rossz irányba indulunk, akkor egyre több olyan ember kerül az utunkba, akik számunkra nem tetszenek, sőt olyan helyzetek teremtődnek, melyek nem szimpatikusak, nem mellesleg pedig mi magunk is teremtjük őket.

Az esemény részeként a Hellinger-féle családállítás kerül a középpontba, mely a Szeretet Rendjének helyreállításáról szól. Segítségével visszaállíthatjuk azt az alapvető tiszteletet és képességet, hogy meg tudjunk hajolni a saját sorsunk előtt, és ezzel lehetőséget adjunk magunknak a változásra, a gyógyulásra.