Programok Siófokon: tehetségkutató fesztivál és Majka & Curtis nagykoncert

Ismét élő zenétől lesz hangos a Balaton és a közeli városok, a korlátozások feloldásának köszönhetően ugyanis a siófoki programok részeként ismét lehetőségünk nyílik belevetni magunkat a nyári éjszakákba, hogy az elmúlt hónapokat elfeledve önfeledt mulatozásba kezdjünk.

Ehhez tökéletes hátteret kínál például a veszprémi V. Élő-Zene Tehetségkutató Fesztivál, aminek részeként nyilván még nem a legnagyobb és legismertebb együttesek adnak élő koncertet, azonban több olyan gyöngyszemre is bukkanhatunk majd, akik itt teszik első szárnypróbálgatásaikat, miközben nem kizárt, hogy pár év múlva a legnagyobb színpadokról tekintenek vissza ránk.

A fesztivál a Kávé- és Teaház az Íródeákhoz helyszínen lesz (Veszprém, Komakút tér 3. – a Megyei Könyvtár udvara), ahová jelentkezni ugyan már nem tudnak az érdeklődők, ellenben mindenkinek lehetősége nyílik arra, hogy élvezetes koncerteken vehessen részt.

Az Élő-Zene Egyesület, az Öröm a zene és Andrásik Remo eseménye június 12-én, szombaton délelőtt 8 órai kezdettel indul, és egészen késő délutánig próbálkozhatnak majd a zenekarok azzal, hogy elkápráztassák a közönséget, illetve a zsűrit, így aki egy jót szeretne szórakozni és imádja az élő zenét, annak garantáltan itt lesz majd a helye.

Ha inkább a profi produkciók hívei vagyunk, akkor jobb, ha inkább Siófokot választjuk június 12-én, ahol szombaton este 7 órától a Plázson ismét berobban a balatoni nyár, méghozzá egy rendkívül fergeteges koncerttel, mely minden tekintetben a korábbi nyarak hangulatát igyekszik elénk tárni.

A partihangulatról pedig három nagyágyú gondoskodik majd, ezáltal Horváth Tamás indítja az estét, azonban az este fénypontja alighanem Majka & Curtis lesz, akik újra együtt szeretnék elkápráztatni majd a közönséget.