Rúzsa Magdi koncert Balatonföldváron

A lágyabb dallamok kedvelőinek is a kedvében járnak, illetve mindazoknak, akik ellátogatnak Balatonföldvárra 2017. augusztus 11-én a KULTKIKÖTŐBE, ugyanis a tehetségkutatóban feltűnt, majd nagy sikereket felhalmozó Rúzsa Magdi lesz az est fellépője, aki 20:30-kor lép színpadra.

Karrierje kezdetében adott első koncertjére 2011. november 16-án került sor, az akkor bemutatott Magdaléna Rúzsa koncert vallomásokkal teli estjét eddig 60 ezer ember látta, mely a Pesti Színház repertoárjában immár a hatodik évadban látható. 2013-ban lemezek kiadásába kezdett, mint az Egyszer, a Szerelem, 2014-ben a Nélküled, és az Ég és föld, 2015-ben az Április és a Tejút, 2016-ban az Érj hozzám című dalok nagy slágerek lettek, s ez tovább növelte, erősítette az énekesnő máig töretlen népszerűségét. 2015-ben indult az Angyal mellettem duett turné Presser Gáborral, eddig 28 városban mutatták be nagy sikerrel, telt házzal előadásukat.

2016. február 26-27-én 18 ezer ember előtt adott dupla koncertet a Budapest Arénában. 2016. november 25-én jelent meg az Érj hozzám című stúdió album, és a dupla telt házas Aréna koncert cd/dvd kiadvány. A sikeres, ugyanakkor rendkívül szerény énekesnő máig nem szállt el magától, megmaradt ugyannak a román lánynak, akinek a tehetségkutatóban megismertük, ahol mezítláb énekelt a mesterek előtt.

Különös nő, ugyanakkor hangja különleges és sikerei ennek a két dolognak az összefonódásában, valamint kedvességben és szerénységében rejlenek. Aki kíváncsi a tehetséges Rúzsa Magdi legújabb, kiválónak ígérkező és sok slágerjét felvontató koncertre, annak nincs más dolga, mint ellátogatni Balatonföldvárra 2017. augusztus 11-én és az énekesnő 20: 30-kor már csakis Önöknek, Önökért énekel.

Ha hamarabb érkeznek és az időjárás, valamint a szabadságok száma is lehetővé teszi, akkor már menjenek ki a strandra korábban, majd ha a napfürdőzésből már úgymond elegük lesz, akkor a kicsiket vigyék el valahova vacsorázni, majd mindannyian hallgassák a csodálatos hangú énekesnő koncertjét a szabad ég alatt a KULTKIKÖTŐ színpadán.

Abban biztosak vagyunk, hogy Magdi nem fog csalódást okozni Önöknek és remekül fogják magukat érezni az est folyamán, ugyanis a slágerek mellett biztosak lehetnek benne, hogy lehet vele együtt fotózkodni, valamint autogrammot is gyűjteni tőle. Ő nem az a fajta énekeső, aki felmegy a színpadra, énekel, játssza szerepét, majd minél gyorsabban távozik a helyszínről.

Amennyiben nem túl szoros a napirendje, márpedig az esti órákban talán már ez elmondható akár róla is, akkor biztosak lehetnek benne, hogy mindenre, amire csak tud szakít majd időt a lágyan simogató dallamok meghallgatása után az Önök számára. Jöjjenek el Balatonföldvárra, a KULTKIKÖTŐBE és érezzék magukat csodásan, hisz nem egy akármilyen tehetségű, fiatal énekesnőről beszélünk, hanem a sokak szimpátiáját, valamint rajongását elnyerő hírneve ellenére máig egyszerű és közvetlen Rúzsa Magdiról.