Siófoki nyári esték

Siófoki Nyári Esték-2013.07 (július).30 (vasárnap)-2013.09 (szeptember).01.(vasárnap)-kulturális programsorozat.

Nyáron mindenki keresi a számára legmgfelelőbb kikapcsolódási lehetőséget. Siófokon megtalálja Ön is. Látogasson el hozzánk családjával, barátaival!

A Siófoki Nyári esték programsorozat két hónapon át biztosít feledhetetlen szórakozást Önnek és családjának. A város felújított szabadtéri színpada megszámlálhatatlan koncernek, előadásnak, kiállításnak ad majd helyet. A Jókai park színpadán látványos színházi előadásokat tekinthet meg, komolyzenei vagy könnyűzenei koncerten vehet részt. Filmvetítés, táncelőadás, nemzetközi hírnévnek örvendő előadók produkciója is van a palettán.  Így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb proogramot.

A Jókai park szabadtéri színpada 2010-ben került felújításra. Összesen 1576 férőhelyes, így a térség legnagyobb és legkorszerűbb előadóhelyének számít. Már 5 éve ad otthont a felújított színpad ennek a rendezvénysorozatnak.

A Siófoki Nyári Esték szervezői színes programokról gondoskodtak hazai és külföldi vendégeink számára egyaránt.  Jöjjön el Ön is a nyár fővárosába, Siófokra, élvezze szabadságát, kapcsolódjon ki, szórakozzon! További információkat kérhet a rendezvenyek@kulturkozpont-siofok.hu címen.