Siófoki programok: Ákos nagykoncert és Miss Plázs szépségverseny

Ismét felpezsdül az élet a Balaton fővárosában, lévén június közepén újra beindulnak a siófoki programok, melyeknek köszönhetően koncert és szépségverseny is várja azokat, akik szeretnének kikapcsolódni vagy bulizni egy nagyot a hétvégén.

Miután a tavalyi évben semmilyen formában nem lehetett megtartani a koncerteket még nyáron sem, ezért az eredetileg tavaly júniusra tervezett Ákos nagykoncertet most hétvégén, június 19-én végre megtartják a siófoki Plázson, mely garantáltan nagy élmént okoz majd az érdeklődők számára.

Az Idősziget turné részeként egy kicsit megcsúszva ugyan, de Ákos a legújabb dalait hozza el a nyilvános eseményre, mely természetesen csak és kizárólag akkor látogatható, ha rendelkezünk védettségi igazolvánnyal, hiszen zenés-táncos eseményről van szó, ahol ez a jogszabály jelenleg is érvényben van.

A koncertre korlátozott számban érhetők el a jegyek, és fontos kiemelni, hogy érdemes elővételben gondolkoznunk, hiszen máskülönben nem biztos, hogy be tudunk jutni az eseményre, ahol asztalfoglalásra, szőt VIP jegyek megvásárlására is van lehetőség, ami exkluzív rálátást ad a színpadra, de külön mosdót és bárpultot egyaránt tartalmaz.

Aki szeretne élőben nyomon követni egy igazi szépségversenyt, és szép lányokat nézni egész nap, az június 20-án látogasson el a siófoki Plázsra. A helyszínen megrendezésre kerülő Miss Plázs Fit & Beauty esemény részeként korlátozott létszámban ugyan, de lehetőségünk lesz élőben megcsodálni az indulókat.

Lesznek különféle bemutatók, bikinis felvonulás, mindez vasárnap reggel 8 órától egészen késő délutánba hajlóan.