Siófoki programok: Anyatigrisek musical előadás

Amennyiben szeretjük a musical előadásokat, és szívesen részt vennénk egy igazi különlegességen a siófoki programok részeként, akkor látogassunk el augusztus 21-én, szombaton este 20 órakor a Jókai Parkban megtalálható szabadtéri színpadhoz.

Itt kerül színpadra a kérdéses időpontban az Anyatigrisek musical, melyből kiderül, hogy egy gyermek megszületése minden esetben csak az első megpróbáltatás egy nő életében, az igazi anyaság csak ezután következik, és maga az érzés egy életre szól.

A Menopauza rendezőjének legújabb sikerprodukciója Sue Fabisch legendás darabjaként Amyt, a minden órás kismamát állítja a középpontba, aki előre iszik a medve bőrére és egy nagy babaváró bulit rendez.

Az eseményre hivatalos Barbara, az érzelmileg igencsak túlfűtött háziasszony, a munkamániás, állandóan stresszelő Brooke, aki ügyvédnőként dolgozik, valamint Tina is, aki megfelelési kényszeres anyuka, nem mellesleg pedig korábban már elvált.

A három grácia három egészen ellentétes oldalról próbálja meg különféle jótanáccsal ellátni Amyt, aki kifejezetten naivan áll hozzá az anyasághoz. Ezért van azonban a három barátnője, akik rövidesen felnyitják a szemét!

Az Anyatigrisek címre keresztelt musicalben mindenféle tabu nélkül, sok-sok humorral tálalva ismerhetjük meg, hogy milyen is valójában anyának lenni, miközben nem ritkán nevethetünk majd benne magunkon vagy párunkon is.

Ebben a másfél órás komédiában garantáltan magukra ismernek majd a kezdő kismamák, valamint a gyakorló szülők is, akik lehetőséget kapnak arra, hogy egy kicsit elfelejtsék azokat a mindennapokat, melyek a színpadról köszönnek vissza rájuk kiforgatott formában.