Siófoki programok: Beachattack Festival és Miss Plázs Augusztus

Továbbra is nagy figyelmet fordít arra a Plázs, hogy a siófoki programok részeként ismét központi szerepet kaphassanak a zenei fesztiválók és események, így július utolsó hétvégéjén ismét minden a féktelen szórakozásról és bulizásról szól majd a Balaton fővárosában.

Ezt a háromnapos Beachattack Festivalnak köszönhetik majd az érdeklődők, mely július 29. és augusztus 1. között kerül megrendezésre a siófoki Plázson, méghozzá az ígéretek szerint a legnagyobb magyar fellépőkkel, a legjobb DJ szettekkel, illetve egész napos programokkal a strandon.

Az eseményre még kaphatók teljes bérletek, de természetesen napijegyek is, amennyiben csak egy-egy fellépő érdekelne minket. A felhozatalban olyan neveket találunk, mint Metzer Viktória, a Follow The Flow, a ByeAlex és a Slepp, Lotfi Begi, Edo Denova, Adam Ajkay, Andro, míg az esemény egyik sztárfellépője Burak Yeter lesz.

Mivel fesztiválról, egy zenés táncos mulatságról van szó, a Beachattack Festivalon sajnos csak és kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégek vehetnek majd részt.

Szintén a Plázshoz köthető esemény a hétvégére a Miss Plázs Augusztus, mely a Balaton fővárosában megtalálható szórakozóhely egyik legkedveltebb nyári programja, egy vérbeli szépségverseny, melyben minden hónapban megmérkőzhetnek majd a legszebb magyar lányok.

A vasárnapi eseményen az augusztusi forduló kerül a középpontba, vagyis a július 28-ig beérkezett képek közül válogatja ki a zsűri, hogy ki kaphatja meg a Miss Plázs Augusztus elismerő címet, a győztes pedig továbbjutást szerez a szezonvégi szuperdöntőbe.