Siófoki programok: Csányi Sándor egyszemélyes vígjátéka Siófokon

Egyre több ismert színészünk foglalkozik stand up comedy estekkel, így Csányi Sándor is úgy döntött, hogy megírja saját egyszemélyes vígjátékát, melyet november 23-án a siófoki programok részeként tár majd az érdeklődők elé.

Minderre a Kálmán Imre Kulturális Központ színháztermében kerül sor november 23-án este 19 órai kezdettel, a mű címe pedig a sokat sejtető „Hogyan értsük félre a nőket?” lett, melyben az ismert színész azt a helyzetet szeretné kifigurázni, amikor a férfi a szülőszoba előtt izgulva döbben rá arra, hogy nemcsak a gyerekekhez, de sajnos a nőkhöz sem ért.

Sándor megannyi költői kérdés társaságában igyekszik igazi helyzetkomikumokat kihozni a férfi-női párkapcsolatokból. Hogy miért baj például az, ha egy férfi őszintén válaszol egy nőnek? Hogy miért a férfi a hibás, ha a nő rosszat álmodott? És egyáltalán jó döntés-e egy friss jogosítvánnyal rendelkező nőnek vezetési tanácsokat adni?

Vajon elérkezik-e az a pillanat egy nő életében, amikor elénk áll és kijelenti, hogy köszöni szépen, de éppen elég új cipője van, nincs szüksége még egy újabbra? Hogy ezek után mégis miért dobban meg a férfiak szíve, amikor egy nő belép az életükbe, vagy egy csinos hölgyet meglátnak az utcán?

Mint azt a színész humorista is előadja majd az előadáson: fogalmunk sincs róla. Ez a komédiázás nem ezekre a kérdésekre próbál meg válaszolni, ellenben rengeteg humoros pillanattal igyekszik feldolgozni a férfiak és a nők együttélésének nehézségeit, miközben számos kérdés vetődik fel a nehézségek mellett a dolog szépségéről és örömeiről egyaránt.

Az előadás során nyolc különböző karaktert ismerhetünk meg Csányi Sándor előadásában, összesen nyolcvan percben, szünet nélkül.

FIGYELEM: a rendezvény a koronavírus-járvány miatt meghozott kormányrendelet értelmében elmarad!