Siófoki programok: Dés László és Varga Miklós koncertek

Igazi magyar könnyűzenei legendák fellépésére juthatunk el abban az esetben, ha a siófoki programok részeként, illetve azok mellett nyitva tartjuk a szemünket az előttünk álló, nyáriasnak ígérkező szeptemberi hétvégén, hiszen Dés László és Varga Miklós is elcsíphető lesz a közelben.

Kezdésnek szeptember 11-én például érdemes lehet ellátogatni a veszprémi Hangvillába, ahol szombaton este 19 órakor a Nagyteremben Legyen úgy! címmel Dés László koncertjének lehetünk részesei, aki hosszú-hosszú évtizedek óta igazi fogalomnak nevezhető a hazai zenei életben.

Megannyi sláger és örökzöld dal, filmzenék, musicalek, sőt komplett jazz lemezek köthetők a nevéhez, érdekesség pedig, hogy néhány éve saját maga is a nyilvánosság elé lépett, hogy az általa írt dalokat előadja, elénekelje a közönség számára, akik így az eredeti szerző tolmácsolásában élvezhetik ezeket a sikerdalokat.

Dés Lászlót ezúttal is egy igazán kiváló, nagyszerű zenészekből álló zenekar kíséri, így garantáltan minőségi előadásban élvezhetjük ezt a hétköznapinak egyáltalán nem nevezhető élményt.

Aki jobban szereti a keményebb műfajokat, a rockzenét, az szeptember 12-én, vasárnap esze látogasson el a Kálmán Imre Művelődési Központ színháztermébe, ahová Varga Miklós és zenekara érkezik egy különleges előadással.

Mint ismert, Varga Miklós a hazai zenei színtér egyik leginkább sokoldalú szereplője, aki rockénekesként és színművészként egyaránt nagyon jól ismert, hiszen a rockkoncerteken és a színházban egyaránt otthon érzi magát.

Ezúttal azonban leginkább előbbi oldalát ismerhetjük meg, hiszen a Magyar Dal Napja alkalmából egy a negyven éves pályafutását összefoglaló dalaiból álló koncerttel köszönti közönségét.