Siófoki programok: ékszer-töklámpás készítése

Ha szeretnénk idén Halloweenkor egy kicsit más töklámpással ünnepelni, akkor a siófoki programok részeként lehetőségünk nyílik csatlakozni egy olyan különleges eseményhez, egy workshophoz, ahol egy ékszernek minősülő töklámpást tudunk majd elkészíteni.

Azonban nem hagyományos sütőtökből, sőt a világon teljesen egyedülálló módon, mely egyesíti az élményt, az alkotás örömeit, valamint a kreativitást egyaránt. Ezen az eseményen valóban egy igazán különleges dísztárgyat alkothatunk majd meg, mely hosszú éveken át otthonunk különlegessége lehet, egy olyan ajándék saját magunknak, ami egyszerre különleges és mutatós.

A workshop főszereplője Bajczi Marianna lesz, aki egyenesen Vietnamig utazott azért, hogy elsajátítsa az egyedi tervezésű és hangulatú töklámpások készítésének mikéntjét. Programja 2017-ben Saigonban az öt legjobb kreatív workshop közé került, így az egy teljes nap során bárkinek lehetősége nyílik a saját ötletei alapján megvalósítania saját lámpáját, amihez Marianna természetesen saját tapasztalataival és támogatásával is szolgál majd.

Az esemény október 29-én, pénteken reggel 9 órától tart és várhatóan délután 17 óráig mindenki befejezi a saját lámpását. Ehhez minden kellék, szerszám és anyag biztosítva lesz a helyszínen, nekünk csak mennünk kell és fizetnünk.

Az árban benne lesz a tök, a fából készített tartó, a LED panel, a gyöngyök, a festékek és természetesen azok a fúrók is, amivel el lehet készíteni az egyedi díszeket. Az esemény helyszíne Siófokon, a Zúgó utca 2-es szám alatt várható, és ezen a napon maximum öt fő vehet rajta részt, akik csak az előleg befizetése után jelenhetnek meg a workshopon.