Siófoki programok: EXIT Cirkusz és borkóstolós sétahajókázás

Ha különleges elfoglaltságot keresünk magunknak a Balaton partján, akkor a siófoki programokban garantáltan soha nem kell csalódnunk, hiszen hétről-hétre találhatunk valami újdonságot a városban, így akár cirkuszt keresünk, akár különleges sétahajózást, ezen a héten, sőt az egész szezonban mindent megtalálhatunk itt.

A cirkusz kedvelőinek legnagyobb örömére idén nyáron ismét Siófok Balatonszéplak felsőn szórakoztatja a nagyérdeműt az EXIT Cirkusz, méghozzá egy vadonatúj műsorral a főszerepben. Az első előadásra várhatóan július 14-én, a Cirkuszok éjszakáján kerül majd sor este 19 órától egészen 23 óráig, méghozzá interaktív programokkal, extra produkciókkal, melyek részeként a gyerekek és a felnőttek egyaránt kipróbálhatják majd a különféle cirkuszi kellékeket.

Természetesen a fő attrakció továbbra is a konkrét cirkuszi előadás lesz majd, amelynek részeként rengeteg artista, bohócszámok, valamint megannyi egzotikus és idomított állat különleges műsora várja majd az érkezőket. A cirkusz augusztus 20-ig marad a városban, és rendszeres előadásokkal kecsegtet az érdeklődők számára.

Ha inkább sétahajózni indulnánk, méghozzá egy kis borkóstolás társaságában, akkor sem kell kétségbe esnünk, szintén augusztus 20-ig ugyanis minden egyes este 18 óra 30 perckor indul a siófoki kikötőből a Barbarossa Kalózhajó, ahol a balatoni borokat bemutató programnak köszönhetően lehetőségünk nyílik megkóstolni a legfinomabb környékbeli nedűket.

A borkóstoló során egy öttételes borválogatás lesz a központi attrakció, amihez természetesen egy kis borkorcsolya is társulni fog a koraesti sétahajózás élménye mellett. Az esemény belépőjegy-köteles!