Siófoki programok: Falusi Mariann és Sárik Péter koncert

A jazz szerelmesei idén nyáron is otthonra találhatnak a siófoki programok részeként, hiszen a szervezők a műfaj népszerűségét kihasználva egy kapcsolódó eseménysorozatot indítottak útnak 2021-ben Jazz szerda név alatt, melynek részeként folyamatosan várják stílus kedvelőit.

A Kálmán Imre Kulturális Központ belső udvarán megrendezésre kerülő esemény sajnos a jogszabályoknak megfelelően védettségi igazolványhoz kötött, így hiába kerül sor rá szabadtéren, mégsem vehetnek rajta részt nagyon sokan.

Akinek azonban van védettségi igazolványa, augusztus 11-én, szerdán este 19 órakor látogasson el a KIKK-hez, hiszen nívós vendégek, Falusi Mariann és Sárik Péter koncertjére kerül sor, akik igencsak stílusos formában a „Csak el ne dzsesszük!” címet adták az eseménynek.

Aki esetleg nem ismerné őket, a hazai jazz színtérről ismert páros már 2009 óta játszik együtt különféle jazz-eseményeken, méghozzá óriási sikerrel külföldön is! Miután ugyanis az első műsoruk magyarországi premierje megtörtént, rögtön elindulhattak New Yorkba, ahol számukat óriási sikerrel mutatták be.

Azóta már több közös produkciót is tető alá hoztak, miközben az esetek többségében duó felállásban szeretnek játszani. Ezek a fellépések jellemzően mindig igazi különlegességnek minősülnek, pláne annak fényében, hogy jól ismert világslágerek, illetve magyar klasszikusok, sőt jazz örökzöldek is megtalálhatók repertoárjukban.

A páros mindig rendkívül boldog, amikor a stílusok között csaponghat, sőt nagyon szívesen meg is teszik ezt minden egyes esetben, miközben elkápráztatják közönségüket, akik minden egyes koncerten velük énekelnek.