Siófoki programok: Gyermekszínpad és Játszóház a Jókai Parkban

Noha a Jókai parkkal a legtöbben a Zene a zöldben programsorozatot azonosítják, azonban idén augusztusban a gyermekek is ellepik majd néhányszor a kérdéses helyszínt, így például augusztus 4-én, a siófoki programok részeként megrendezésre kerülő Gyermekszínpad és Játszóház részeként.

A Jókai parkban megtalálható szabadtéri színpadon ugyanis lehetőség nyílik arra, hogy délután 16 órai kezdettel, egészen 19 óráig szórakozhassanak a kicsik és a nagyok egyaránt. Mindezt ráadásul igazán különleges események társaságában!

16 és 18 óra között például lesznek különféle sportversenyek, csoportos vetélkedők, de a picik színezhetnek, kipróbálhatják az arcfestést és a csillámfestést, készíthetnek papírtányért, de a hajas holland fonásnak is hódolhatnak, ezáltal színes tincsekkel, vagy csillámos zselével, porral és színes szalagokkal a hajukban mehetnek haza.

Az este fénypontja azonban minden kétséget kizáróan az utolsó egy órában valósul majd meg. 18 és 19 óra között ugyanis a szabadtéri színpadra is begurul a Mesekocsi Színház egy rendhagyó előadással, majd utána Ricsi Bohóc és Barátai következnek, akik egy rendkívül vidám, zenés és interaktív műsorral kedveskednek a legkisebbek számára.

Az előadás kicsiknek és nagyoknak egyaránt izgalmas lehet majd, és a szülők is örülhetnek, hiszen teljesen ingyenesen látogatható, a szabadtéri jellegből kifolyólag pedig természetesen védettségi igazolvány sem kell majd hozzá.