Siófoki programok: Hárs Viktor, Hárs Róza és Pusztai Csaba zenei estje

Aki szeretne lágy dallamokra és szuper zenékre lazítani a hétvégén a nyár fővárosában, az a siófoki programok részeként jobb, ha ellátogat a Jókai parkba, ahol tovább folytatódik az egyre népszerűbb, illetve egyre nagyobb neveket felvonultató Zene a Zöldben programsorozat.

Minderre augusztus 2-án, azaz most vasárnap este 19 órai kezdettel kerül majd sor az említett helyszínen, ahol Hárs Viktor, Hárs Róza és Pusztai Csaba gondoskodnak az utolérhetetlen hangulatról, illetve a ritmusos zenei szórakoztatásról.

A különleges trióban Viktor tölti be a basszusgitáros és az énekes feladatát – többek között – , de mindemellett az egész produkció tekintetében felelős a hangszerelésért. Mivel olyan művészek hatottak rá, mint Zorán, Koncz Zsuzsa, Demjén vagy Horgas Eszter, ezért dalain határozottan érződnek majd ezek az előadók, de esetében lehet szó popról, musicalről, sőt akár még jazzről is, semmi sem jelent számára akadályt.

Az előadás során ráadásul lánya, a mindössze 17 esztendős Hárs Róza segíti majd Viktort, aki énekesnőként erősíti a produkciót, pláne a jazz alapú dalokat, hiszen úgy énekel Edith Piaf számokat – francia nyelven –, mintha ez lenne számára a világ legtermészetesebb dolga.

A trió harmadik tagját Pusztai Csaba képviseli majd, aki az ütőhangszerek mestereként teszi értékesebbé, ritmusosabbá és különlegesebbé az egész produkciót. Hárs Viktorral nagyon sokszor láthatta már őket együtt színpadon egy műben, tavaly a Szerelmes Chagallban, a közelmúltban pedig a Gershwin-Bernstein esten, de most Rózával kiegészülve egy igazán különleges élményt nyújtanak majd a siófoki koncerten.