Siófoki programok: Hinta-palinta zenés játék kicsiknek és nagyoknak

Ismét a legkisebbeket szeretnék megszólítani a Kálmán Imre Kulturális Központ szervezői november közepén, így a siófoki programok részeként most lehetőségük lesz kimozdulni otthonról egy kicsit a legkisebb korosztálynak.

A Hinta-palinta névre keresztelt zenés mesejáték kisebbeknek és nagyobbaknak egyaránt szól majd november 13-án, azaz most pénteken délelőtt 10 órától, ahová a jelenlegi járványhelyzet miatt a szervezők a legnagyobb elővigyázatosságra és biztonsági előírások betartására kérték az érkezőket.

A különleges kis előadás központi helyszíne egy képzeletbeli játszótér lesz, melynek rejtélyes zugaiban különleges okból kifolyólag elszaporodtak a hintalovak, köztük igazán csodálatosakkal, kisebbekkel, nagyobbakkal, rakoncátlanabbakkal és nyugodtabbakkal.

Ezeket a lovacskákat csak a gyermeki lélek, a játék képes megszelídíteni. Ehhez nyújthatnak majd segítséget a gyerekek Hannaflórának és Árminkának, akik kihívják a lovacskákat egy kis csatázásra annak érdekében, hogy kiderüljön, ki a legbátrabb és ki tud a legszebb énekelni egy lovacska nyergében.

Akinek kedve lesz hozzá, az természetesen csatlakozhat a játékhoz, de akár nyugodtan ülhet és hallgathatja is az előadást, élvezve a magyar költészet legszebb gyermekverseivel a főszerepben. Az előadás időtartama 40 perc, melyből 20 perc a tényleges előadás, amit aztán ugyanennyi játékidő követ majd.