Siófoki programok: indul a 2021-es Everness Fesztivál

Az év egyik utolsó mozzanataként útnak indul a 2021-es Everness Fesztivál, mely a siófoki programok között az egyik legkülönlegesebb többnapos esemény, ahol valóban mindenkinek lehetősége nyílik arra, hogy teljesen elfelejtse a szürke és felpörgött hétköznapokat.

A Siófokhoz tartozó sóstói Siócampingben várhatóan augusztus 25. és augusztus 30. között várják a szervezők a feltöltődésre, friss energiára vágyó látogatókat, és különösképpen azokat, akik állandó útkeresésben vannak, hovatovább úgy érzik, hogy még mindig nem találták meg pontosan önmagukat.

Nagyon fárasztó hónapok vannak mögöttünk? Elképesztően sok változás és folyamat indult be az életünkben, miközben gyakran túlléptük a saját komfortzónánkat? Ha mindezt kipihennénk és új erőre kapnánk, akkor a Balaton közelében az Everness Fesztivál lesz a mi otthonunk.

Az eseményen lehetőségünk nyílik arra, hogy ismét megtapasztaljuk, milyen érzés egy közösséghez tartozni. Elfelejthetjük a lezárásokat, az idegenkedést, a zűrzavart és az ezzel járó kellemetlenségeket egyaránt. Itt végre megnyugodhatunk!

Sőt, magunkba is nézhetünk, megpróbálhatjuk felfedezni a belső erőnket, amihez ezúttal egy igazán különleges helyszín várja az érkezőket, méghozzá óriási árnyékos fákkal és ösvényekkel, melyek megtámogatják a belső béke elérését.

Sőt, az előadókból és zenészekből sem lesz hiány, akik a szív útján járnak, azok ide is ellátogatnak majd. Mindeközben lesz meditáció, mantrázás, jóga, tánc, valamint sok-sok alkotás, tábortűz, sőt napfelkelte és naplemente csodálata a vízparton.